مواد لازم
۱ عدد
۱ حبه سیر
یکدوم ساقه کرفس (ریز خرد شده)
یکدوم عدد فلفل دلمهای (ریز خرد شده)
۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یکچهارم قاشق چایخوری آویشن
۱ عدد گوجه فرنگی (خرد شده)
۱۵۰ گرم پنیر خامهای
نمک و فلفل به مقدار لازم
جامبوش پخته و آبکش شده
۱۰۰ گرم پنیر گودا (رنده شده)
۱ قاشق سوپخوری جعفری (ریز خرد شده)
طرز تهیه
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. سیر، کرفس و فلفل دلمهای را هم ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، آویشن را اضافه کنید. گوجه را خرد کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید.
در ادامه پنیر خامهای ویلی را با نمک و فلفل اضافه کنید و حدود یک تا ۲ دقیقه مواد را هم بزنید.
یک قابلمه را پر از آب کنید و جامبوشها را مطابق دستورالعمل روی بسته پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
بعد از این که مواد و جامبوشها کمی خنک شد، مایه را داخل تک تک جامبوشها پر کرده و داخل یک ظرف مناسب بچینید. پنیر رنده شده و جعفری خرد شده را روی تمام جامبوشها بریزید و ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. جامبوش ویلی آماده است آن را از فر بیرون آورده و نوش جان کنید.
منبع:
جامبوشلز فینگرفود خوشمزه برای مهمانی ها + دستور تهیه
تم تولد بزرگسال و یک جشن هیجان انگیز
تشریفات باورنکردنی در جشن های مذهبی
کیک موکا شکلاتی به عنوان کیک تولد و مراسم ازدواج بهترین کیک است.