به گزارش دنکوک به نقل از برترین‌ها: فینگرفود همانطور که از نامش پیداست به معنای غذایی است که بتوان با دست (انگشتان) خورد و این برخلاف غذا‌های عادی است که با چنگال، قاشق، چاقو و یا حتی چاپستیک (قاشق ژاپنی) خورده می‌شود. فینگرفود لقمه‌های کوچک و جمع و جور غذا هستند که برای مهمانی‌های دور همی که بیشتر افراد مشغول بازی و گفتگو هستند و نمی‌توانند دور یک میز یا سفره جمع شوند خیلی خوب است مثل وقتی که همه دارند فوتبال دستی بازی می‌کنند.

فینگرفود‌ها انواع مختلفی دارند و در فرهنگ غربی بیشتر یک نوع پیش غذا و باز کننده اشتها است و گاهی هم پیشواز وعده اصلی. در این کشور‌ها انواع روش های سفارش فینگر فود وجود دارد از سیب زمینی تنوری گرفته تا تا بال‌های کبابی یا انواع شیرینی‌های کوچک و یا تکه‌های کوچک پیتزا. ماست و چیپس و چوب شور و سس شکلات نمونه‌هایی از فینگر فود هستند که اغلب ما تجربه استفاده از آن را داشته‌ایم. ما در این مطلب قصد داریم چند نوع فیگرفود متنوع و البته با موادی ارزان قیمت که با بودجه شما هم متناسب باشد، معرفی کنیم.

 

کدو سبز سوخاری در فر با دیپ پستوی ماست

مواد لازم:

  • کدو سبز: ۱ عدد متوسط
  • آرد گندم کامل: ۲/۳ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد بزرگ
  • خرده نان: ۳/۴ پیمانه
  • پاپریکا: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری، تازه آسیاب شده
  • روغن زیتون: برای اسپری کردن

مواد لازم برای تهیه سس:

  • ماست یونانی بدون چربی: ۱/۲ پیمانه
  • پستوی ریحان: ۳ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۸ قلشق چایخوری

طرز تهیه کدوی سوخاری:

۱. فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سلسیوس) گرم کنید. کف یک سینی بزرگ فر را با فویل بپوشانید و یک توری را بالای سینی فر بگذارید. توری را با اسپری آشپزی، چرب کنید. (می‌توانید از توری خنک کننده شیرینی پزی استفاده کنید).

۲. کدو سبز را به تکه‌هایی به ارتفاع ۷/۵ سانت و ضخامت ۱/۴ اینچ (۱/۲ سانتی متر) برش بزنید.

۳. آرد را داخل یک کاسه متوسط بریزید. تخم مرغ را در کاسه دیگری بهم زده. در کاسه سوم خرده نان، پاپریکا، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

۴. هر بار چند تکه کدو را بردارید ابتدا در آرد بزنید، تکان دهید تا اضافه آن ریخته شود. بعد آن را در تخم مرغ غوطه ور کنید، در انتها در خرده نان بزنید تا روی آن را به طور کامل بپوشاند.

۵. قطعات کدو سبز را روی توری آماده شده به صورت یک لایه بگذارید. این کار را با سایر برش‌های کدو انجام دهید.

۶. کمی روی آن‌ها را با اسپری آشپزی چرب کنید.

۷. کدو‌ها را در فر بپزید تا زمانی که کدو ترد و قهوه‌ای شود یعنی حدود ۱۵ دقیقه.

۸. پس از خارج کردن از فر بلافاصله با سس دیپ سرو کنید.

طرز تهیه سس:

۱. در یک کاسه کوچک، ماست، پستو و نمک را مخلوط کنید.

منبع: cookincanuck

لقمه‌های موس شکلات با توت فرنگی

همانطور که گفتیم فینگرفود وما یک پیش غذا نیست بلکه گاهی هم شیرینی است که برای میان وعده بسیار مناسب است. این فینگرفود بهاری بخاطر رنگ‌های جذاب مورد علاقه کودکان هم خواهد بود.

مواد لازم:

  • شکلات نیمه شیرین ذوب شده: ۵۵ گرم
  • خامه قنادی: ۱ تا ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • کراکر: ۲۴ عدد
  • توت فرنگی برش زده: ۱۲ عدد
  • برگ‌های کوچک نعناع: ۲۴ عدد

طرز تهیه:

۱. شکلات ذوب شده و ۱/۲ پیمانه خامه زده شده را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شود. باقیمانده خامه را در آن بریزید و مخلوط کنید.

۲. ماسوره ستاره‌ای را روی قیف خامه زنی بگذارید، مواد کرم را در کیسه خامه (قیف) بریزید. روی هر یک از کراکر‌ها مقداری کرم بریزید.

۳. روی کرم، توت فرنگی و یک برگ نعناع بگذارید.

نکته

اگر قیف خامه زنی ندارید می‌توانید مخلوط را درون یک کیسه پلاستیکی ضخیم ریخته و یک گوشه آن را سوراخ کنید.

منبع: theadventurebite

کباب میوه و پنیر

مواد لازم:

  • ماست وانیلی: ۱ پیمانه
  • خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • توت فرنگی تازه: ۲ پیمانه، دو نیم شده
  • انگور سبز: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • پنیر چدار: ۲۲۰ گرم

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن دیپ، چهار ماده اول را با هم ترکیب کنید. ۱۲ سیخ چوبی بردارید و به ترتیب روی آن‌ها انگور، توت فرنگی و مکعب‌های پنیر را بگذارید. بهتر است روی هر سیخ یک تکه پنیر، دو نیمه توت فرنگی و حداقل چهار حبه انگور باشد.

۲. برای سرو کردن هر بار آن‌ها را در دیپ زده و میل کنید.

منبع:tasteofhome

رول کالباس و پنیر با طعم ترش

مواد لازم:

  • پنیر خامه‌ای: ۱ پاکت یا ۲۲۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
  • کرفس خشک شده: ۲ قاشق چایخوری، قطعات ریز و نه پودر
  • سس خردل: ۲ قاشق چایخوری
  • آب لیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • زغال اخته خشک یا زرشک: ۱/۲ پیمانه
  • پیازچه: ۲ عدد خرد شده
  • نان نازک: ۵ عدد (نان لواش مناسب است)
  • ژامبون: ۴۵۰ گرم
  • پنیر سوئیسی: ۴۵۰ گرم ورقه شده

طرز تهیه:

۱. در یک کاسه کوچک، ۷ ماده اول را با هم ترکیب کنید تا زمانی که خوب با هم مخلوط شوند. زغال اخته و پیازچه را داخل آن بریزید. این مواد را روی نان‌ها پهن کنید. در ادامه یک لایه ژامبون و سپس یک لایه پنیر بگذارید. نان‌ها را خیلی محکم رول کنید. رول‌های نان را سلفون کشیده و در یخچال بگذارید. بگذارید حدود یک ساعت در یخچال بماند.

۲. قبل از سرو کردن، سلفون را برداشته و آن‌ها را بصورت حلقه‌ای برش بزنید.

منبع:

https://blog.ir/


فینگرفود ۱ ,۲ ,یک ,قاشق ,چایخوری ,پیمانه ,۱ ۲ ,قاشق چایخوری ,۲ قاشق ,را با ,را درمنبع

جامبوشلز فینگرفود خوشمزه برای مهمانی ها + دستور تهیه

فینگرفود‌های پاییزی

تم تولد بزرگسال و یک جشن هیجان انگیز

تشریفات باورنکردنی در جشن های مذهبی

کیک موکا شکلاتی به عنوان کیک تولد و مراسم ازدواج بهترین کیک است.

چرا روز تولدمان را با وجود یک‌سال پیرتر شدن جشن می‌گیریم؟

برگزاری جشن تولد و عقد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رزرو هتل اجاره ویلا و سوئیت mobinmehr کسب بیت کوین رایگان اجناس فوق العاده کاف| کامپیوتر، آموزش و فناوری سئو حرفه ای سایت Download Center akhbar technology 2 عشق و دوستی درب شیشه ای